2016. december 3., szombat

600 franciaágy, kanapé azonnal elvihetően

Minőség, nagy választék, ha tetszik, kifizeti és már viheti is! Olcsó és új prémium kategóriás, import franciaágyak olasz és német forrásból, az Ön ízlésére szabva.

Két forrásból dolgozunk: egy olasz cég, aki kiváló minőségű franciaágyakat és komplett hálószobákat szállít nekünk. A másik cég egy német, akinek az elosztó központjuk hazánkban található. Ezeknek a franciaágyaknak a minőségét a Deutsch Qualität garantálja.

Mi nem webáruház vagyunk, hanem egy 4000 m2-es raktár. Hazánk legnagyobb franciaágy lerakata. Alacsony költségekkel, szerény személyzettel, nagyon kis árréssel dolgozunk.
600 franciaágy, kanapé azonnal elvihetően

Azt valljuk, hogy jobb, ha a vevő magának leteszteli a franciaágyat (pl. ráül), mielőtt megveszi, hazaviszi, és nem látatlanban rendel. Tippeket is örömmel adunk, nem félünk a konkurenciától, mert őszintén szólva nincs takargatnivalónk. Megtakarítási okok miatt nincs rá kapacitásunk, hogy egy vevővel át kelljen néznünk a franciaágyak tömkelegét először, majd még egyszer, amikor visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kérdéses franciaágyat nagy valószínűséggel már másnap eladjuk.


Kérjük, látogasson el hozzánk: https://franciaagy.net/